torsdag 2. august 2012

God samvittighet

Det er torsdag og det er deilig å sitte her i regnværet med god samvittighet. Trente først 1t på Spenst Brygga. Kjenner litt til en trøblete prolaps i ryggen, men smerte har aldri stoppet denne kællen ;)
Klarer til og med å barbere meg med sløvt blad, og det er ifølge folk som har greie på det verre enn en fødsel.

Etter en god økt på Spenst Brygga var det hjem og slappe av. Etter en times tid begynte jeg å bli rastløs. Kroppen ropte på mer fysisk fostring. Da passet det godt å ta en runde på Hankø & Huseby Golfklubb. 18 hull er aldri å fornekte. Ikke en gang litt regntung luft var god nok grunn til å holde meg hjemme. Hadde imidlertid madammen bedt meg om å stelle i hagen , eller om å male et eller annet ute så kan en mann aldri gjøre det i regnvær. Golf derimot er en helt annen sak. Man kan egentlig sammenligne det litt med dessertmage. Alltid plass til litt til.


Og selvfølgelig startet det å regne, men som John Wayne sa " a man has to do what a man has to do" så jeg fullførte runden ganske våt. Og derfor sitter jeg her med god samvittighet. Fysisk fostring 2 ganger på en dag. mangler bare en til så blir det et kinderegg. Lurer på om Zapping går under kategorien fysisk fostring?

Første veiing
Den ska foregå på mandag og jeg har en god følelse om at jeg er i rute. Så får vi se om målet på 95kg er like realistisk som ny tippeligakontrakt for FFK. Den som lever får se. Legger ved et fotballrelatert bilde helt til slutt. Som dere forstår er dette tatt i Kiev under sommerens fotball-EM.
Silke Bilder er det lov å ta frem til man fyller 50 år. Etter det er man bare en gammel gris !!

God kveld i stua

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar