tirsdag 31. juli 2012

Dagen derpå.

Etter trening har jeg alltid følt en glede og en eim av god samvittighet. Idag har jeg det bare vondt. Alle de musklene jeg en gang hadde mer av verker fordi de er overbelastet. Og muskler har jeg faktisk hatt ;)
Og jeg hadde faktisk første økt på Spenst Brygga i går. Imorgen henger jeg meg på spinning.
Det er forøvrig offisiell åpning av senteret imorgen 1.august.

For å snike inn litt info om meg selv for dere som ikke kjenner meg. Jeg har spilt fotball siden jeg var en neve stor (egentlig et teit uttrykk som egner seg mer for håndballspillere). Jeg startet i Øssia som 10 åring og spiller idag for FFK-old boys.
I tiden imellom har jeg spilt for :
Moss FK (82-83-84)
FFK 85-91(Trosvik i 89 )
Lisleby 92-96

Hele tiden har jeg egentlig holdt meg i god form, men jeg har herjet både med andres og egen kropp. En spillestil mange mener var tøff har satt sine spor. 2 operasjoner for jumbers knee, avrevet leddbånd, menisk, 3 nesebrudd, 3 tåbrudd, 4 fingerbrudd, x-antall kutt i hode, x-antall hjernerystelser. Så jeg har sørget for at både leger og fysioterapeuter har hatt nok å gjøre. Og når jeg har vært skadefri ha jeg alltid trent godt og spist godt.
Når jeg måtte gi meg med trening glemte jeg bare å spise mindre ;)

En blogg bør ha noen mote tips og det skal du herved få.

Rafns motetips for oss over 100 kg

Har du gått opp i vekt er det stor sannsynlighet for at andre også legger merke til det. Hvordan unngå at folk kommenterer det ?Løsning: Velg antrekk som gjør at folk blir mer opptatt av det enn av dine ekstra kilo.
Og det virker. Tro meg !
Jeg hadde på dette antrekket i Dublin og mens vi vi var på vei inn til byen ble vi passert av to Irer.
Den ene snudde seg plutselig mot meg og sa : Hey. Elton John just called. He wants his jacket back ! Ikke et ord om at jeg var feit, så der kan du se. Og slike antrekk har jeg mange av.

Hvor får jeg tak i dette lurer du nok på ?
www.loudmouthgolf.com
Her finner du antrekk som er så "way off" at det er kult.

Jeg kommer til å oppdatere 2-3 ganger i uken med mindre det blir et folkekrav om daglig oppdateringer. Første bilde av fersk kropp kommer på mandag, så får vi se om jeg er i rute.

Kom gjerne med innspill på bloggen min både positive og negative.

God kveld i stua


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar