fredag 14. september 2012

På villspor

Endelig er det fredag og etter en lang og tøff arbeidsuke er det deilig å ta en tur på Rubingen igjen. Skuldrene faller automatisk 3 hakk ned, når man har den utsikten utover Krogstadfjorden her.

Godset og Aalesund starter snart men jeg tror madammen skal få bestemme kveldens program. Setter en del penger på at det ikke blir hele kampen, men norske talenter som dominerer TV-ruta fra 20.00. Hyggelig å se at Simens bestekamerat starter for Aalesund. Ygg har vært en flittig gjest hos Simen de siste 2 årene.

Med spinning tirsdag, fotball onsdag og golf på torsdag så er det deilig å slappe av idag. Vekta er under kontroll og den 24.10 vil bli en triumfens dag ;)

Jobbmessig så har 2012 vært tidenes gullår og de neste 3 mnd vil bli veldig spennende. Det er store muligheter for at en langsiktig investering vil kaste meget godt av seg. Og det gjør ingenting :)

Søndag håper jeg virkelig hele byen støtte opp om laget og hjelper til så vi banker Lerums bedriftslag. Selv har jeg tenkt å stå på PH feltet for første gang i mitt liv. Gleder meg faktisk til det. Mot Sogndal bør det våre tettere med folk på feltet enn det har vært de siste kampene. Med seier på søndag kan vi være på trygg plass for første gang på lang tid. Vi krysser fingrene for at det skjer.

Dagens røver

Jeg annonserte sist at jeg skulle fortelle om Reine Almquist og Stefans Lundins eventyr på 80 tallet. Stefan trente Moss samtidig som Reine trente FFK og det var ikke unaturlig at de tilbrakte litt av fritiden sammen. Som dere ser under så har de også trent positurer sammen. Her begge med den berømte positur "bekymret trener".

Reine hadde akkurat kjøpt seg båt og inviterte derfor med seg Stefan Lundin på en liten tur ut i Hvalers fantastiske skjærgård. Etterhvert havner de utenfor Akerøya. En perle som er et yndet utfartsted for fredrikstadfolk.

Når det begynte å bli skumring satte de 2 svenske sjøfarerne kursen mot Fredrikstad. Ihvertfall i den retningen Fredrikstad lå. Etter ca 1 t kjøring begynte det å bli ganske mørkt og begge 2 begynte å stusse på hvorfor mastene på Øra ikke var å se. De hadde da ikke brukt så lang tid ut. Etter nok en 1/2 time får de DFDS på høyre side, eller styrbord som en sjøulk ville påpekt.
Da burde det ringt noen bjeller allerede hos søta bror, og det er godt mulig at det var det som skjedde. De bestemmer seg deretter for å søke inn til nærmeste havn for å spørre hvor de befinner seg. Svaret de får er nok ikke det de håpet å få. Den svenske navigeringen hadde ført dem til Slagentangen på andre siden av fjorden !
Reine rakk ikke treningen dagen etter !

NB ! Som en tilleggsopplysning så fikk spillerne greie på dette laaaang tid etterpå. Merkelig hvorfor Reine ikke fortalte det tidligere ;)

God kveld i stua

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar