onsdag 19. september 2012

Målet i sikte

Det er onsdag og 3 treninger på 3 dager gir resultater. Det er nå bare 4 kg igjen til målet er nådd. Og det aller beste er at både overskuddet og kondisjonen sakte men sikkert våkner opp av dvalen.
I våres var det et slit å bare bevege seg 15-20 m på fotballtreningen. Idag klarer jeg lett å løpe 25-30 m i strekk ;) Jeg forstår godt hvordan Diego følte seg for noen år siden.
Ellers er det mobilisering om dagen før den viktige Stabæk-kampen. Har litt bange anelser foran en kamp alle forventer vi skal vinne. Vi får håpe mobiliseringen ikke bare gjelder denne kampen. Skal FFK overleve er vi avhengig av støtte i alle kampene, og kanskje aller mest hjemme. Jo flere som besøker stadion, desto bedre vil rammene for å drive toppidrett være. En by av Fredrikstads størrelse bør ha alle muligheter til å stille med et lag i øverste divisjon.
Ellers er det medlemsmøte og ekstraordinært årsmøte den 25.september. Håper flest mulig møter da det er viktige temaer som skal stå på agendaen. Bl.a stadionavtalen som har vært et hett tema de siste mnd. Så får vi krysse fingrene om at alle de viktige detaljene rundt avtalen kommer frem. Dette er medlemmenes mulighet til å stille de spørsmål man ønsker besvart.

Dagens røver

I 1985 var FFK på treningsleir i Antwerpen i Belgia. Per Mosgaard hadde tidligere jobbet i velferdstjenesten for sjøfolk og derav ordnet oss plass på treningsanlegget i Antwerpen. Dette var året etter at FFK hadde blitt cupmestere og samtidig rykket ned i 2.div (dagens Adecco). I forbindelse med Cupfinalen hadde laget med støttespillere fått utlevert hver sin bordeaux-fargede (eller vin røde) blazer. Denne hadde fotballformann på den tiden Åge Johansen tatt med seg i kofferten. Etter en kamp i Belgia skulle hele laget med støtteapparat ut på en restaurant og spise middag. Dette var et ganske stilig sted og som seg hør og bør stilte de fleste med vannkjemmet hår og finstasen på. Åge var imidlertid den eneste som hadde tatt på seg cupfinaleantrekket. Ulastelig antrukket i vin-rød blazer med sorte bukser og hvit skjorte, så var Åge unektelig et flott syn. Det eneste aberet var at alle kelnere på restauranten hadde nøyaktig samme antrekk. Da Åge for tredje gang skulle en liten tur på toalettet kom han tilbake med et morskt blikk. Hver gang han gikk gjennom lokalet så viftet og plystret de andre gjestene på ham for å få hans oppmerksomhet. De var nemlig overbevist om at Åge var en del av personalet og ønsket å bestille mer drikke. Da kastet Åge jakka og brukte den ikke mer den kvelden.
Har aldri sett ham med den senere heller.

God kveld i stua


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar