tirsdag 11. september 2012

I rute

Jeg er i rute. Det må være de fire første ord i dagens blogginnlegg. Og det gjelder selvfølgelig det hårete målet 95 kg innen 24.10.2012. Startvekten på 108,5 er nå redusert til 99,8 kg. Laaaangt under 100 kg og kun 4,8 kg unna målet. Og selv om det har vært noen tøffe uker så har det gitt de nødvendige gode resultater. Ikke bare er vekta redusert , men overskuddet har sakte men sikkert kommet tilbake i en småfeit kropp. Det er derfor med glede jeg kan melde at jeg har gått fra kategorien småfeit til lubben.

Men det er noen utfordringer som ligger foran meg. Den første i begynnelsen av oktober. 4 dager i Valencia med 2 runder golf. Golfen skal gå greit , men det er all-inclusive i tillegg. Det kan bli en utfordring !!

Så blir det en ny tur til Dubai fra den 19-23.oktober. All-inclusive her også. Jeg skal altså gjennom en nådeløs veiing dagen etter hjemkomst fra Dubai. Tror det blåser opp til både dobbel og trippel spinningtime den 23.okt på Spenst Brygga. Det er et tøft liv, men noen må ta ansvar og jeg gjør det ;)
Men Dubai er fantastisk. Det er min fjerde tur siden 2005 og det har vært en abnormal utbygging de site 10 årene. Når jeg var der i 2009 så var 70 % av alle heisekraner i verden plassert i Dubai !
Det er VM i show-off, men likevel et sted som man må besøke en gang i livet. Ellers er det gledelig at FFK-old boys har sikret seriemesterskapet i 7-er etter å ha gått ubeseiret gjennom serien. Nå er det sluttspill som gjelder og det blir nok en tøff batalje mot gutta fra are sia ælva (Øssia).
Da skal både FFK og Øssiagutta vise at vettet blir lagt igjen hjemme. Her er det nemlig lett å glemme at man har en skranten kropp og ikke behersker ting man egentlig aldri har gjort. Men vi gleder oss.

Her en lykkelig gjeng etter siste seriekamp. Jeg er han lubne helt til venstre i rad 2, bak legenden Per Egil Ahlsen.

Dagens røver

Etter 3 innlegg uten dagens røver er det på tide å børste støvet av denne igjen. Mange vil vel kanskje hevde at alle de 3 forrige innleggene har vært røvere. Men dagens røver omhandler 2 gamle kjenninger. 2 svensker som til tross for litt gnisninger i FFK tiden startet opp et eventbyrå sammen med Stefan Lundin. Kirre , Reine og Stefan dro igang vinterserien på Cypros, noe som etter hvert har endt opp på La Manga, men med andre turoperatører.
Jeg har også en fantastisk historie om nettopp Reine og
Stefan ,  men den får drøye til neste gang.

Dette her var under oppkjøringen til sesongen 88. Vi skulle spille kamp mot Strømmen på Torsnesbannen.
Dette var den eneste gressbanen i distriktet som var åpen for spill, og det var på en måte generalprøve før seriestart. Kirre konkurerte med jernmannen John Loland om backplassen på høyre side. Han kom fra Start og var virkelig en jernmann. Han spilte tidligere denne vinteren en kamp hvor han sklitaklet på knallhard grus. Resultatet var en skinke uten hud. Men Loland bare ristet på hodet når han ble spurt om å bli byttet ut. Nei det går bra var svaret hans.
SÅ tilbake til Torsnesbanen. Det var kanskje 3-4 plussgrader ,og de fleste hadde nok lyst til å spille med stilongs. Men som ekte mannfolk må du vise at du har hår på brystet, så alle stilte i kortbukse, med unntak av Kirre. Han var kanskje den mest fornuftige av oss, for på den tiden så var kortbukse virkelig kortbukse, noe dere kan se på Kirre i dette arkivbildet fra tiden hans i FFK.
John Loland satt på benken denne kampen og Kirre skulle starte. Når Reine så at Kirre var den eneste med stilongs sa han tørt:
Kirre, Loland spiller i kort.
Når kampen startet så spilte merkelig nok også Kirre i kort.

God kveld i stua

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar